Om meg

Hvem går du til for å finne igjen retningen når du mister målet ditt av syne? Hvem kan stille deg de vanskelige, men viktige spørsmålene? Hvem hjelper deg å lete etter svarene du har i deg selv?

Jeg heter Fredrik Reff Sydnes, og arbeider som en prestasjonscoach / personlig GPS for enkeltpersoner, ledere og bedrifter som vil vokse. Jeg møter deg gjerne for en uforpliktende samtale om din situasjon, og hva vi kan få til sammen.

Min motivasjon er mennesker og den evne vi har til å få til det de vi ønsker. All min erfaring opp til i dag tilsier at uansett hvor du er i livet eller din karriere, så setter det få begrensninger for hva du kan få til i fremtiden hvis du er villig til å gjøre jobben. Det er samspillet med andre som gir meg inspirasjon, og som lar meg dele den positive energien. Jeg er tydelig, åpen og konstruktiv – og alltid målrettet. Selv er jeg alltid i utvikling, og jeg brenner for å være en omsorgsfull støttespiller som utfordrer slik at du utvikler deg til å nå dine mål. 

Hva er ditt mål?

Har du en drøm om hvor du vil være, og hva du vil få til? Da er jeg personen som hjelper deg til å komme dit raskere.

Jeg er utdannet Siviløkonom med fordypning i finans fra BI. Etter 15 år i næringslivet som leder og gründer for flere oppstarts bedrifter – også som mentor, rådgiver og lærer – har jeg koblet innsiktene i praktisk økonomi med nye innsikter i personlig utvikling, ledelse og coaching.

Som coach har jeg min formelle kompetanse fra CoachTeam – House of Leadership. Der ble jeg sertifisert som metacoach, i tillegg til min sertifisering fra Den Norske Coach Forening. Min spesialisering er innen nevrolingvistikk programmering, en serie med teknikker og tankesett som gir deg tilgang til uante ressurser i deg selv. 

Mine erfaringer

Med bred internasjonal erfaring, både fra oppstartsbedrifter og store handelskonsern, har jeg også sett de fleste sidene av næringslivet. De mørke, og de lyse. Jeg har vært den unge traineen i et nytt land, han som kjemper knallhardt for å hevde seg i konkurransen. Jeg har vært lederen som følger oppstartsbedrifter til store høyder, ved knallhardt arbeid. Og jeg har levd tett på mange gründere som opplever fantastiske oppturer og dype nedturer – som deres veiviser og coach.

Min rolle har vært å bygge opp både enkeltpersoner og organisasjoner. La hver enkelt finne de sterkeste sidene ved seg selv. Vise alle hvor mye vi kan få til sammen. Det er dette som driver meg nå. Og det er dette jeg gjerne vil gjøre sammen med deg og din bedrift.

Du vet hvor du finner meg.
Jeg ser fram til å møte deg.