Ledercoaching

Alene kan du få til mye. Sammen kan vi få til mye mer.

Som leder vet du hvor viktig det er å legge en solid handlingsplan, sette langsiktige mål og styre din egen agenda. Du vet hva du ønsker å oppnå. Samtidig vet du også hvor krevende det er å fokusere på det viktigste når andre oppgaver krever din oppmerksomhet, hver time, hele dagen.

Har du energien du trenger for å kunne lede og inspirere? Klarer du å føle mestring når presset øker? Er det du som setter agendaen?  Svært mange ledere kjenner at energien mangler, at mestringsfølelsen forsvinner i kaoset. Svært få er åpne om det.

Det er da du trenger en coach som kan løfte deg opp. Gjøre deg bevisst på valgene du tar, og hvilken effekt de har på andre. En som kan hjelpe deg å bli bedre i den rollen du har. En som vet at du kan få til fascinerende mye, så lenge du kan bevege deg fra det ubevisste til det bevisste.

Dette er den jeg kan være for deg. 

Sammen finner vi det beste i deg

Jeg vet at ditt potensiale er enormt, så lenge du klarer å se hva som er konstruktivt og hva som ikke er det. Så lenge du oppdager hvilken styrke som ligger i å styre tankene dine. Ordet «coach» betyr ganske enkelt «trener». I min egen lederkarriere har jeg dyrket en coachende lederstil. Det har ført til sterke relasjoner, og gode resultater. Nå vil jeg bygge opp andre, ved å se det du ikke selv kan se. Som coach er jeg din egen observatør, med friske øyne. Det jeg ser, deler jeg med deg – slik at du gjøre deg selv bedre. 

Alene kan du få til mye. Det har du allerede erfart. Nå vil jeg vise deg hvor mye du kan få til sammen med meg.