Bedriftcoaching mot oppstartbedrifter

Er du en gründer eller bedriftseier som sikter høyt, vet du at fallhøyden er stor. Det koster dyrt å trå feil, men det er krevende å velge riktig. Hvor vil du? Hva gjør du for å komme dit? Hvordan bruker du tiden din? Hva prioriterer du først og sist? Og hva vil de ulike valgene gi deg tilbake? 

Driver du en bedrift, handler alt om mål og handling. Hva må tas først? Hva kan vente? Og ikke minst: Hvordan skal dette hjelpe deg å tjene millioner?

En av de største utfordringene i oppstartsfaser, er at gründerne blir sittende for lenge på gjerdet – uten å våge å ta den plassen de fortjener. De tviler. De er usikre. De tror på produktet, men venter for lenge med handlingen.

Gründerskap krever selvtillit og knallharde prioriteringer i en jungel av muligheter. Som coach kan jeg gi dere mot og innsikt til å ta de rette valgene – slik at dere raskere finner de rette kundene. 

Som oppstarts-coach går jeg gjerne et stykke på veien sammen med dere. Alene kan dere få til mye. Sammen kan vi få til mye mer. 

Salg og prestasjoncoaching for etablerte bedrifter

Salg og prestasjoncoaching
for etablerte bedrifter

Ser du i dag et behov for å vokse? Er du usikker på om din strategi er riktig og hva du må gjøre for å vokse?

Jeg ser et økende behov hos bedrifter for å få hjelp til å tenke nytt og fokusere på smart salg for å vokse og øke omsetningen.

Årsaken til at de blir sittende på gjerde og ikke gjør noe med å vokse er ofte fordi de ikke vet hvordan. For å kunne vokse og utvikle seg for fremtiden så må bedriftene lære 2 ting. Først så må de lære seg å handle raskere og så må de lære seg å selge og skape en salg og mestringskultur som vil gjøre en forskjell.

Jeg har lang erfaring med salg og få organisasjoner til å implementere en økt handlingskultur for å vokse og overleve.